Altay Tayfun Özcan Ziya Gökalp İlim ve Teşvik Armağanı Kazandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Altay Tayfun Özcan, Türk Ocakları tarafından verilen Ziya Gökalp Türk Ocakları İlim ve Teşvik Armağanı’na layık bulundu.

DPÜ Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Altay Tayfun Özcan, Türk Ocakları’nın verdiği Ziya Gökalp Türk Ocakları İlim ve Teşvik Armağanı’nı kazandı.

Türk Ocaklarının 45. Olağan Büyük Kurultayı’nda düzenlenen töreninde ödül alan Doç. Dr. Altay Tayfun Özcan, kendisini bu ödüle layık gören, Türk Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

Törende 8 başlık altında 10 kişi ve kuruma verilen ödüller sahiplerini buldu. Özcan’la birlikte İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan Erhan Güllü de aynı ödüle layık görüldü.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2019, Salı / 1342 defa okundu.