Prof. Dr. Remzi Gören’den TÜLOMSAŞ’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Eskişehir’deki Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.’yi (TÜLOMSAŞ), ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, TÜLOMSAŞ'ın Eskişehir'deki genel merkezini ziyaret etti.

Prof. Dr. Remzi Gören'in, Kütahya Sosyal Bilimler MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hakan Kara'nın TÜLOMSAŞ'taki insan kaynakları yetkinlik çalışmasını yerinde görmek amacıyla yaptığı ziyarette Rektörümüzü TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı karşıladı.

Hayri Avcı ve Prof. Dr. Remzi Gören, yaptıkları ikili görüşmede iki kurum arasındaki iş birliğinin olanaklarının arttırılması konusunda fikir birliğine vardılar.

TÜLOMSAŞ Genel Merkezi içindeki atölyeleri ve Türkiye'nin ilk otomobili Devrim Arabası'nı kapsayan gezinin ardından Hayri Kara, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2019, Salı / 1734 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, dpü erkek hentbol takımı,