DPÜ Yapay Zeka Topluluğundan Cyber Camp Etkinliği

DPÜ Yapay Zeka Topluluğu tarafından Üniversitemizin Mühendislik Fakültesinde düzenlenen Cyber Camp etkinliği büyük ilgi gördü.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu öğrencileri tarafından 27-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Cyber Camp etkinliğine siber güvenlik tutkunları yoğun ilgi gösterdi.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, DPÜ Yapay Zeka Topluluğu, Bilgi Güvenlik Akademisi, Difose, Riftsec ve Exploit Studio iş birliği ve çeşitli sponsorların desteğiyle iki gün boyunca Üniversitemizin Mühendislik Fakütesi'nde düzenlenen etkinliğe 25 farklı üniversiteden yaklaşık 300 kişi katıldı. Cyber Camp kapsamında 6 konu başlığı altında 3 sınıf açıldı.

Etkinlik hakkında konuşan DPÜ-YZT Başkanı Burak Yıldız, "İki gün boyunca yapılan ücretsiz etkinliğe 25 farklı üniversiteden çok sayıda kişi katıldı. Etkinlik sonunda katılımcılara dört ayrı kurumdan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş., Difose Bilişim, Riftsec ve DPÜ Rektörlüğü tarafından sertifika verildi. Cyber Camp bu sezon içinde yapmış olduğumuz son etkinlikti. Gelecek yıl yeni ekibimizle de çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2019, Salı / 1135 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,