DPÜ’nün Kariyer Eğitimleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (DPÜ-KAMER) ve İŞKUR’un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Eğitimleri, Emet ve Hisarcık Meslek Yüksekokulundaki seminerlerle devam ediyor.

DPÜ-KAMER ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Eğitimleri'ne, Emet ve Hisarcık Meslek Yüksekokulundaki seminerlerle devam edildi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılanan seminerlerin Emet Meslek Yüksekokulundaki bölümüne MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan ile akadamik ve idari personellerimiz, Hisarcık Meslek Yüksekokulumuz'daki bölümüne ise MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Emre Şen, Yüksekokulu Sekreteri Arif Köylü, Hisarcık Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Yılmaz katıldı.

DPÜ-KAMER ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği Kariyer Eğitimleri Seminerinde, DPÜ-KAMER Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, Merkez bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından öğrencilere Etkili İletişim, Özgeçmiş (CV) Hazırlama, Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri seminerleri verildi ve öğrencilerimizin İŞKUR’a kayıt olmaları sağlandı.

Bunun yanında öğrencilerimiz, Mesleki Eğitim Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, Girişimcilik Eğitim Programları, Kendi İşini Kurma Projeleri, Çalışanların Mesleki Eğitimi, Toplum Yararına Programlar (TYP) konularında da bilgilendirildi.

Seminer sonunda her iki meslek yüksekokulunun müdürleri Ebeoğlugil ve Ayğahoğlu’na teşekkür ederek yaptıkları katkılar ve ilgili faaliyetlerin Üniversitemizin tüm birimlerinde yaygınlaştırılmasından dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Nisan 2019, Salı / 990 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler