DPÜ’nün KENSOP Enerji Verimliliği Projesi Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ve DPÜ Teknoloji Transfer Ofisinin yürüttüğü, Kütahya Yaratıcı ve Kültürel Endüstriler Sonuç Odaklı Programı (KENSOP) Enerji Verimliliği proje çalışması tamamlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, KENSOP Enerji Verimliliği Projesi sona erdi.

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş'nin yürütücülüğünü üstlendiği, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı çini, porselen ve seramik sektöründeki on iki firmayı içeren ve Zafer Kalkınma Ajansı bünyesinde de desteklenen KENSOP Enerji Verimliliği Projesi kapsamında öncelikli olarak ilgili firmaların yetkililerine eğitim ve danışmanlık hizmeti verildi ve daha sonra da ilgili firmaların üretim prosesleri üzerinde enerji verimliliğine yönelik etüt çalışmaları yapılarak öneriler sunuldu.

KENSOP Projesi'nde öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Ramazan Köse, Prof. Dr. M. Arif Özgür, Doç. Dr. Özer Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Erbaş ve Dr. Öğr. Üyesi Burhanettin Durmuş görev almıştı.

DPÜ-TTO'dan yapılan açıklamada projede başarıyla görev yapan öğretim üyelerimiz tebrik edildi ve başarılarının devamı dilendi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Nisan 2019, Pazartesi / 1436 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler