Doç. Dr. Ruhi Ersoy’dan Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Doç. Dr. Ruhi Ersoy ve Sosyal ve Kültürel Paylaşım Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Tuncay Bülbül ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Doç. Dr. Ruhi Ersoy ile Sosyal ve Kültürel Paylaşım Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Tuncay Bülbül'ü ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, üniversitemizdeki Tarih, Toplum, Kültür ve Siyaset Üzerine Düşünceler etkinliğinde konuşma yapacak olan Ankara Hacı Bayrem Veli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy'a ve Topluluk Danışmanı ve Fen Edebiyat Fakültemizin öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay Bülbül'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ersoy ve Bülbül de Rektörümüze iyi dilekleri için teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Nisan 2019, Pazartesi / 1825 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,