DPÜ Hayvan Hakları Topluluğundan Kampüste Yaşamak Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hayvan Hakları Topluluğu, Bedesten’de Kampüste Yaşamak adlı fotoğraf sergisi açtı.

DPÜ Hayvan Hakları Topluluğu Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki hayvanlara ve hayvan haklarına dikkat çekmek amacıyla Bedesten'in alt katında Kampüste Yaşamak adlı fotoğraf sergisi açtı.

Topluluk üyeleri tarafından çekilen 20 fotoğrafın yer aldığı sergide Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki 25 hayvanın fotoğrafları yer aldı. Ayrıca sergiye gelen herkese Hayvan Hakları Topluluğu üyeleri tarafından hazırlanan köpek mamaları verilerek, yerleşkemiz içindeki köpeklerin katılımcılar tarafından beslemeleri sağlandı.

Topluluk Başkanı Aybüke Şen, sergiye ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayvan Hakları Topluluğu olarak yerleşkemiz içindeki hayvanlar içn farkındalık yaratmak amacıyla 20 fotoğraflık bu sergiyi kurduk. Sergimizde annelik duygusu, sonbahar ve kış aylarında yerleşkemizdeki hayvanların yaşam koşullarını ve yemek yerkenki açlıklarını ve sonrasındaki doyugunluklarını yansıtmak istedik. Kütahya'nın soğuk bir yer olduğu için hayvanları besleyerek onların nasıl mutlu olduklarını fotoğraflarda görebilirsiniz. Topluluğumuzun hemen her üyesinin katkı sunduğu 25 canımızın fotoğraflarını bu sergide arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Bunun yanında "Bu Pakette Mutluluk Var" etiketiyle hazırladığımız mamaları sergimize gelen herkese vererek yerleşkemizdeki canlılarla insanlar arasındaki etkileşimi sağlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bedesten alt katta açılan sergi, öğrencilerimiz ve personellerimizin ilgisiyle karşılandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Nisan 2019, Pazartesi / 872 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler