Tavşanlı Arslanbey MTAL’den Tavşanlı MYO’ya Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden öğrencileri ağırladı.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Harita - Tapu - Kadastro, Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümleri 12. sınıf öğrencileri Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler.

Lise öğrencilerine öğretim üyelerimiz meslek yüksekokulumuzun sınıfları, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar, Makine, Otomotiv ve Harita laboratuvarları ve diğer fiziksel olanakları gezdirildi.

Gezinin ikinci bölümünde konferans salonunda, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Emre Gedik, Tavşanlı MYO hakkında bilgiler verdi ve okulumuzun tanıtımını yaptı.

Ardından Öğr. Gör. Ahmet Uslu Harita Kadastro programını, Öğr. Gör. Beyza Kale Kurhan ve Öğr. Gör. Nur Hoşgör Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programını tanıtarak; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek amacıyla genel bilgiler verdiler ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.

Geziye ilişkin Tavşanlı MYO'dan yapılan açıklamada "Okulumuzu ziyaret eden öğrencilere ve onların değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Nisan 2019, Cuma / 2010 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler