Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 65-48 Selçuk Üniversitesi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Basketbol 1. Lig ikinci gün karşılaşmalarında kadınlar kategorisinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Selçuk Üniversitesini 65-48 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, TÜSF Basketbol 1. Lig'deki ikinci maçında Selçuk Üniversitesi'ni 65-48 yendi.

Üniversitemizin Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen DPÜ, uzun süre üstün götürdüğü karşılaşmanın son bölümlerinde farkı açarak ve karşılaşmayı 17 sayı farkla 65-48'lik sonuçla kazandı ve grubundaki ilk galibiyetini aldı.

EGE ÜNİVERSİTESİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Günün ikinci maçında Ege Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni 95-66 yendi ve 2'de 2 yaptı.

Bu sonuçlarla Ege Üniversitesi ikinci maçların ardından 4 puanla liderliğini sürdürdü. 3 puanlı takımlardan Manisa Celal Bayar Üniversitesi averajla ikinci sırada yer aldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ise üçüncü sırada kendine yer buldu. 2 puanlı Selçuk Üniversitesi ise grupta dördüncü sırada kaldı.

Grupta üçüncü maçlar, 26 Nisan günü saat 13.00'te de Manisa Celal Bayar Üniversitesi - Selçuk Üniversitesi,  saat 15.00'te de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Ege Üniversitesi programıyla oynanacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2019, Perşembe / 1760 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler