Simav Teknoloji Fakültesinde Torna ile Şekillenen Hayatlar Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesinde Torna ile Şekillenen Hayatlar başlıklı konferans gerçekleştirildi.

DPÜ Simav Teknoloji Fakültesi Torna ile Şekillenen Hayatlar başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

Fakültemizin Konferans Salonu'nda Tezmaksan tarafından düzenlenen etkinliğe Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rüştü Güntürkün, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulunun öğretim üyeleri ve öğrencileri katılmıştır.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Tezmaksan Müşteri İlişkileri Koordinatörü ve yazar Yalçın Paslı ve Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu torna ve tornacılık hakkındaki deneyimlerini katılmcılarla paylaştılar.

Etkinliğin sonunda Kazcıoğlu ve Paslı'ya konuşmalarından dolayı teşekkür edildi ve üniversitemizin altın anahtarı hediye edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2019, Perşembe / 1260 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,