Tavşanlı’da Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler Konferansı

DPÜ Tavşanlı MYO’da Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hasan Yiğit ve sağlık personeli Figen İşci’nin konuşmacı olarak katıldıkları Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler başlıklı konferans yapıldı.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler - Hasta Hakları Soru ve Cevaplar adlı konferansa ev sahipliği yaptı.

Meslek yüksekokulumuzun Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte diş çürüğünün neden oluştuğu, diş eti bakımında dikkat edilmesi gereken unsurlar ve karşılaşılan sorunlar örnekler gösterilerek anlatıldı ve bu sorunlar karşısında yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

Düzenli ve etkin fırçalamanın, önleyici uygulamalar ile desteklendiği durumlarda sağlıklı dişlere sahip olunacağı ve karşılaşılabilecek diş sorunlarının önlenebileceği vurgulandı.

Konferansın son bölümünde konuşmacılar katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Konferansın ardından katılımcılara teşekkür belgeleri sunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2019, Pazartesi / 1096 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,