DPÜ Görsel İletişim Tasarımı Öğrencileri Ödülleri Topladı

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Genç Sanat: 3. Afiş Tasarım Yarışması’nda DPÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 6 öğrencilerimiz ve iki mezunumuz ödül aldı

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür ve Turizm Bakanlığının Düzenlediği Genç Sanat: 3. Afiş Tasarım Yarışması’nda 8 DPÜ öğrencisi ödül aldı.

​Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, genç tasarımcılar arasında farkındalık oluşturmak amacıyla 2019 Milli Mücadele’nin 100. Yılı: Mustafa Kemal Paşa’nın Samsun’a Çıkışı ve Kongreler konulu Genç Sanat: 3. Afiş Tasarım Yarışması sona erdi.

6 ÖĞRENCİ VE 2 MEZUNUMUZA ÖDÜL

Yarışmaya başvuran Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz Zeynep Adatepe, Mert Bağçiçek, Mustafa Can Alacı, Mine Kıyamçiçek ve Nazım Ekrem Demirkapu ile Grafik Ana Sanat Dalı öğrencimiz İlhami Diksoy ödüle layık görüldüler.

Ayrıca mezun öğrencilerimizden Kadir Aktürk ve Hüseyin Uzuntaş da aynı yarışmada ödül kazanan isimler arasında yer aldılar.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden yapılan açıklamada "Yüzlerce sanat ve tasarım öğrencisinin arasından yüksek sayıda kişi ile ödül alınması, ödül alan öğrencilerimiz başta olmak üzere bölüm öğretim elemanlarımızı da sevindirmiştir" ifadelerine yer verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Nisan 2019, Cuma / 171 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afiş Tasarım Yarışması,