Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’den TÜBİTAK’a Ziyaret

Prof. Dr. Remzi Gören beraberindeki DPÜ-TTO heyetiyle birlikte Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı makamında ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'la bir araya geldi.

TÜBİTAK'ın Ankara'daki merkezinde gerçekleşen ve DPÜ Teknoloji Transfer Ofisinin (DPÜ-TTO) çalışmaları hakkında yapılan görüşmede aynı zamanda DPÜ-TTO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e, DPÜ-TTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Mühendislik Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. İ. Göktay Ediz, Kurum Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tevfik Bayer ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Gün eşlik etti.

Ziyarette Prof. Dr. Hasan Mandal'a kurulduğu 2017 yılından beri Üniversitemize ve Kütahya'ya hizmet eden DPÜ-TTO'nun çalışmaları hakkında bilgi verildi. DPÜ-TTO'nun çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mandal, Rektörümüz Prof. Dr. Gören ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Nisan 2019, Cuma / 2636 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, sakarya üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler