DPÜ’de Huzurevi Moral ve Motivasyon Etkinliği

DPÜ Engelsiz Öğrenci Birimi ve Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu birlikte Yaşlılar Haftası nedeni ile Huzurevi Moral ve Motivasyon Etkinliği düzenledi.

DPÜ Engelsiz Öğrenci Birimi ve Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu birlikte Yaşlılar Haftası nedeni ile Huzurevi Moral ve Motivasyon Etkinliği düzenlendi.

Birimimizde düzenlenen eğlenceye Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcısı ve Engelli Öğrenci Birimi Başkanı Prof. Dr. Kaan Erarslan, halk ozanı İsa Kahraman, cümbüş ustası Mustafa Kutlu, Kütahya’nın rebapzenlerinden Kudret Karayiğit, Türk sanat musiki sanatçısı Müyesser Çekmez, huzurevi sakinleri ve gönüllü öğrencilerimiz katıldı.

Birimi koordinatörü Ali Osman Altınay'ın konuşmasının ardından söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören "Buradaki amcalarımız, dedelerimiz harika insanlar, onların tecrübesi, onların varlığı, onların ışığı biz gençlere ve çalışanlara büyük bir heyecan veriyor. İyi ki aramızdalar, iyi ki ben de bu etkinliğe katılanlar arasındayım" dedi. 

Etkinliğin eğlence bölümü halk ozanı İsa Kahraman'ın saz üstadlarını tanıtmasının ardından başladı. Huzurevi sakinleri sanatçılarıın söyledikleri türkülere eşlik ederek eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Nisan 2019, Cuma / 1130 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler