Arş. Gör. Canan Güneş’in Polonya’daki Sergisine Büyük İlgi

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Arş. Gör. Canan Güneş’in Polonya’daki Adam Mickiewicz Üniversitesinde açtığı Little Things adlı kişisel sergisi yoğun ilgi gördü.

Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi'nde görev yapan Arş. Gör. Canan Güneş, Polonya'da on parça eserden oluşan bir sergi açtı.

Üniversitemizin Erasmus Personel Hareketliliği programından faydalanarak Polonya'nın Poznań kentindeki Adam Mickiewicz Üniversitesine giden Arş. Gör. Canan Güneş, ünivesitenin Faculty of Pedagogy and Fine Arts'ta (Pedagoji ve Güzel Sanatlar Fakültesi) çamur tornasında şekillendirme yöntemiyle hazırlanan on parçalık Little Things (Küçük Şeyler) adını verdiği sergiyi sanatseverlerin beğenisine sundu.

Arş. Gör. Güneş'in sergilediği eserler, Adam Mickiewicz Üniversitesinin öğrencileri ve akademisyenleri tarafından beğeniyle karşılandı ve yoğun ilgi gördü.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Nisan 2019, Perşembe / 1336 defa okundu.