Hisarcık MYO Öğrencilerinden İlçe Polis Merkezi’ne Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencilerimiz, Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yılı sebebi ile Hisarcık Polis Merkezi’ne ziyarette bulundular.

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, Hisarcık Polis Merkezi'ni ziyaret ettiler.

35 kişilik öğrenci topluluğuyla birlikte gerçekleşen ziyarette öğrencilerimizi Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut ve polis memurları karşıladılar. Ziyarette öğrencilerimiz polislerin Polis Haftası'nı kutladı ve mesleklerine ilişkin sorular sordular.

Hisarcık MYO Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde müdür yardımcımız Arif Emre Şen ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı sorumlusu Hüseyin Yılmaz ile Polis teşkilatımızı ziyaret etmiştik. Bu ziyaretin ardından çok sayıda öğrenci arkadaşımız da bu ziyarete katılmak istediklerini ifade ettiler ve hatta bize sitem ettiler. Biz de Hisarcık İlçe Emniyet Müdürlüğüne bu kez öğrencilerimizle ziyarette bulunduk. Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut başta olmak üzere, tüm polis teşkilatı mensuplarına misafirperverlik ve ilgileri için teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda da açıklama yapan Öğr. Gör. Danış, “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza moral vermek destek olmak sağlık sıhhat ve başarı dileklerimizi ve teşekkürlerimizi sunarak polis gününü kutlamak istedik. Öğrencilerimizin de katılma isteği bizleri çok mutlu etti. Hepsini ayrı ayrı kutlarım. 174 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan polis teşkilatımız, bizlerin çekinmeden, korkmadan başvurabileceğimiz güven ve huzur kapısı olan devletimiz ve milletimiz için hiç tereddüt etmeden canını feda etmekten çekinmeyen güzide bir topluluktur. Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor. Görevi başında olan tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Nisan 2019, Perşembe / 1804 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler