Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’dan Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile rektörlük makamında bir araya geldi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören,  Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Çomaklı da Rektörümüze iyi dilekleri için teşekkürlerini sundu ve Prof. Dr. Gören'e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Remzi Gören, Çomaklı'yı bugün konuşmacı olarak katılacağı Kariyerim & Geleceğim Günleri etkinliğine sunacağı katkıdan dolayı şükranlarını sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Nisan 2019, Çarşamba / 1920 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,