Emet MYO’da Ağaç Dikme Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Maliye Bölümü öğrencileri, yüksekokullarının çevresine 100 ağaç fidanı dikti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Maliye Bölümü öğrencileri tarafından MYO binası çevresinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Emet Meslek Yüksekokulu Maliye Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan Sezgin danışmanlığında Maliye Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte MYO yerleşke alanı içerisine fidanlar dikildi.

Etkinlikte, Maliye Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan Sezgin ile bölümü öğrencilerine Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Kılıç da eşlik etti.

Etkinlik sırasında açıklama yapan Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, “Bugün öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Amacımız hem insanlara hem de doğaya saygılı bireyler yetiştirmektir. Doğaya saygının en önemli göstergelerinden biri de ağaç dikmektir. Bu nedenle bu tür etkinliklerin her yıl artarak devam edeceğini umuyorum. Etkinlikte emeği geçen Bölüm Başkanımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ağaç dikme etkinliğinde yerleşke alanında 100 fidan toprakla buluştu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Nisan 2019, Çarşamba / 1340 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler