Prof. Dr. Remzi Gören Avukatlar Günü Törenine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, 5 Nisan Avukatlar Günü ve Kütahya Barosunun kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kütahya Adliyesi’nde düzenlenen törene katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, 5 Nisan Avukatlar Günü ve Kütahya Barosu'nun kuruluşunun 90. yıldönümü olması sebebiyle Kütahya Barosu tarafından düzenlenen törene katıldı.

Kütahya Adliye Sarayı bahçesinde düzenlenen, törene Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Ertuğrul Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Sayın Hasan Çevik, Kütahya Adliyesi'nin hakim ve savcıları, daire müdürleri ve çok sayıda avukat katıldı.

Tören, Baro çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atam günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Atam'ın konuşmasının ardından Adliye bahçesindeki tören sona erdi. Avuktalar Günü etkinlikleri Kütahya Avukat Evi'nde DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin resim sergisinin açılışı ile devam etti.

Etkinlikler, sergi sonrası misafirlerin onuruna verilen kokteyl ve Staj Eğitim Merkezi eğitmenlerine plaket sunumu ve stajyerlere sertifika töreni ile son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Nisan 2019, Pazartesi / 1570 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler