Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 32-26 Düzce Üniversitesi

Üniversitelerarası Hentbol 1. Lig turnuvasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı, ilk maçında Düzce Üniversitesini 32-26 yenerek 2 puanın sahibi oldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı, Üniversitelerarası Hentbol 1. Lig'deki ilk maçında Düzce Üniversitesini 32-26 yendi.

Üniversitemizin Kapalı Spor Salonu'nda oynanan ve Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in de takip ettiği karşılaşmada Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, karşılıklı gollerle dengeli geçen maçın ilk yarısında, son bölümü iyi oynamasını bildi. Savunmadaki hataları azaltıp skor üstünlüğünü eline alan takımımız, ilk yarıyı 10-9 önde bitirdi.

Maçın ikinci yarısında ilk yarıya oranla hücumda daha etkili bir performans gösteren DPÜ, son bölümlerde farkı biraz daha açtı ve 32-26'lık skorla ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

KARAMANOĞLU MEHMET BEY, TRAKYA'YI MAĞLUP ETTİ

Günün ilk maçında ise Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesini 42-34 yenerek 2 puanın sahibi oldu. 

Bu sonuçlarla Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ilk maçların ardından 2 puan ve +8 averajla liderliğe yükseldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ise 2 puan ve +6 averajla ikinci sırayı elde etti.

Gruptaki bir sonraki karşılaşmalar 9 Nisan günü (yarın) oynanacak. Saat 13.00'te Düzce Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ile karşılaşacak. Saat 15.00'te ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesini konuk edecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Nisan 2019, Pazartesi / 1926 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler