DPÜ Hentbol Erkek Takımı’nda Hedef Süper Lig

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hentbol Erkek Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından DPÜ’de düzenlenen 1. Lig karşılaşmalarında şampiyon olarak Süper Lig’e Yükselme Grubu’na kalmak istiyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hetbol Erkek Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 1. Lig karşılaşmalarında elde edeceği başarıyla Süper Lig eleme grubuna yükselmeyi hedefliyor.

Üniversiteler Ligi'nde Hentbol 1. Lig'de mücadele eden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hentbol Erkek Takımı grubunda Düzce Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Grupta ilk sırayı alacak takımın doğrudan Süper Lig eleme grubunda mücadele etmeye hak kazanacağı karşılaşmalar sonucunda, grup ikincisinin de Burdur'da gerçekleşecek eleme maçlarna kalma hakkı olabilecek.

ŞENTÜRK: BAŞARILARIMIZA BİR YENİSİNİ EKLEMEK İSTİYORUZ

Takımımızın antrenörlerinden Doç. Dr. Aydın Şentürk, yaptığı açıklamada "Bugün burada Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Hentbol 1. Lig karşılaşmaları yapılıyor. Burada şampiyon olan ve sonuçlara bağlı olarak belki 2. sırayı alan takım Süper Lig elem maçlarına yükselecek ve o grupta ilk 3 sırayı elde eden takımlar da Süper Lig'e yükselecek" dedi.

"Takımımız şu ana kadar eline elinden gelen her şeyi yaptı" diyen Doç. Dr. Aydın Şentürk, "Yaptığımız hazırlıklarla turnuvaya hazır hale geldik. İnşallah takımımız burada grubunu ilk sırada tamamlayıp eleme grubuna kalacak. Takımımızda üniversitemizin çeşitli bölümlerinden öğrencilerimiz var. Üniversitemizi temsil anlamında ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Geçmişimizdeki başarılarımıza bir yenisini eklemek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şentürk, ayrıca üniversitemizdeki tüm spor takımlarında yer almak isteyen öğrencilerimizin Beden Eğitimi veya Spor Yüksekokulu ile Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına başvurarak kendilerine ulaşabileceklerini ve bu anlamda istekli sporcu adaylarını aralarında görmek istediklerini ifade etti.

YALÇIN: BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Takımı kaptanı Göksenin Yalçın ise turnuva için iddialı oluklarını belirterek "Turnuvaya ekipçe çok iyi hazırlandık. Çok iddialıyız. Elimizden gelenin fazlasını ile yapıp gruptan birinci çıkacağımıza inanıyorum. Okulumuz da bize salon ve malzeme konusunda çok destek verdi. Biz de turnuvaya iyi hazırlandık, bize olan güveni boşa çıkarmayacağımızı düşünüyorum. Hayırlısıyla hem bizim hem de rakiplerimiz için sakatlıksız bir turnuva geçmesini umuyorum" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Nisan 2019, Pazartesi / 1303 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler