Üniversitelerarası Hentbol 1. Lig Karşılaşmaları DPÜ’de Başlıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Hentbol 1. Lig Karşılaşmaları bugün iki maçla başlayacak.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde gerçekleştirilecek Hentbol Erkekler 1. Lig Karşılaşmaları bugünkü iki karşılaşmayla başlıyor.

Evliya Çelebi Yerleşkesi'ndeki Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yanı sıra Düzce, Trakya ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitelerinin erkek hentbol takımları da katılacak.

DPÜ Erkek Hentbol Takımımız, bu turnuvada sırasıyla Düzce, Karamanoğlu Mehmet Bey ve Trakya Üniversiteleri'nin takımlarıyla karşılaşarak grubunda şampiyonluk arayacak.

ŞAMPİYONLAR SÜPER LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK

1. Lig karşılaşmalarının diğer iki ayağı Tokat Gaziosmanpaşa ve Süleyman Demirel Üniversitelerinde düzenlenecek. Bu üç turnuvada başarılı olan ekipler 30 Nisan - 4 Mayıs tarihlerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde düzenlenecek Süper Lig'e Yükselme turnuvasına katılma hakkı elde edecek.

TURNUVA PROGRAMI

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak turnuvanın programı şu şekilde:

8 Nisan 2019
13.00 Trakya Üniversitesi - Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi
15.00 Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Düzce Üniversitesi
9 Nisan 2019
13.00 Trakya Üniversitesi - Düzce Üniversitesi
15.00 Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi
10 Nisan 2019
11.00 Düzce Üniversitesi - Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi
13.00 Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Trakya Üniversitesi

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Nisan 2019, Pazartesi / 1334 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü erkek hentbol takımı,