Sualtı Hokeyi Turnuvalarının Açılış Töreni Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun düzenlediği Sualtı Hokeyi Erkekler 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nın ve Kadınlar Federasyon Kupası’nın açılış töreni düzenlendi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi Erkekler 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nın ve Kadınlar Federasyon Kupası'nın açılış töreni DPÜ Olimpik Yüzme Havuzu‘nda yapıldı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun (TSSF) düzenlediği şampiyonanın açılış töreninde 18 kulübün Erkekler 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak 16 erkek ve Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk arayacak 7 kadın takımının sporcuları katıldı.

Şampiyonada yarışan takımların sporcularının geçişiyle başlayan törende saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu.

Son olarak TSSF Spor Koordinatörü İrfan Kara tarafından şampiyonada yarışacak takımlar tanıtılmasıyla açılış töreni sona erdi.

TSSF'den yapılan açıklamada, federasyonun Youtube sayfasında tüm karşılaşmaların canlı yayınlanacağı bilgisi de verildi.

TSSF BAŞKANI ÖZEN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Öte yandan yazılı bir açıklama yapan TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, katılan bütün takımlara başarılar dilediğini belirterek, “Kütahyalı sporseverler heyecanlı mücadeleleri izleyecekler. Dünyada söz sahibi olduğumuz bu branşımızda genç sporcularımız insanüstü bir performans ortaya koyuyorlar. Bu maçlar, milli takım kadrosu izleme süreci açısından da değerlendirilecek” dedi.

Şahin Özen ayrıca Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’e, Kütahya Valiliği’ne, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Spor Toto kurumuna ve organizasyon ekibine katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Nisan 2019, Cuma / 1626 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler