Hv. Tuğg. Necati Gündüz’den DPÜ-İLTEM’e Ziyaret

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Komutanlık ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Merkezi iş birliğinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi almak için üniversitemizi ziyaret etti.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Merkezini (DPÜ-İLTEM) ziyaret etti.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı ile İLTEM iş birliğinde süren projeler hakkında durum değerlendirmesi yapılan görüşmeye Hv. Tuğg. Necati Gündüz'le birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, DPÜ-İLTEM Müdürü Prof. Dr. Gürsel Yanık ve Öğr. Gör. Adem Dönmez katıldılar.

Hv. Tuğg. Necati Gündüz ve Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığının çeşitli yerlerinde Kütahya'yı anlatan tasarımlarla yapılacak çevre düzenlemeleri hakkında Prof. Dr. Gürsel Yanık ve Öğr. Gör. Adem Dönmez'den bilgi aldılar.

Gündüz ve Gören, Belçika'daki NATO Karargahı'nda Türk Hava Kuvvetleri'ni anlatan çizimlerin yer alacağı çalışmaların teknik ve tasarım boyutuna ilişkin görüşlerini de Yanık ve Dönmez'le paylaştılar.

Hv. Tuğg. Necati Gündüz, devam eden çalışmalar için Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e, DPÜ-İLTEM Müdürü Prof. Dr. Gürsel Yanık'a ve Öğr. Gör. Adem Dönmez'e teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2019, Cuma / 5540 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler