DPÜ Kitaplaşan İnsanlar Topluluğu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, DPÜ Kitaplaşan İnsanlar Topluluğu öğrencilerinin hazırladıkları İnsanlar Kitaplaşınca adlı proje hakkında görüşlerini sundu.

DPÜ Kitaplaşan İnsanlar Topluluğundan öğrenciler hazırldıkları projeye ilişkin görüş alışverişinde bulunmak için Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'le buluştular.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak etkinlik gösteren Kitaplaşan İnsanlar Topluluğu öğrencileri Hayrunnisa İdare, Mustafa Bektaş ve Sıraç Demir, hazırlık aşamasında olan İnsanlar Kitaplaşınca adlı akademik projelerini Prof. Dr. Remzi Gören'e sundular ve kendisiyle görüş alışverişinde bulundular.

İki kısımda hayata geçirilmesi planlanan projeye ilişkin görüşlerini sunan Prof. Dr. Remzi Gören, öğrencilerimizi hazırladıkları projeden dolayı tebrik etti ve gelecekteki taleplerine üniversitemizin olanakları doğrultusunda karşılık vereceklerini ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2019, Çarşamba / 1436 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,