Pazarlar MYO’ya 70 Ağaç Dikildi

DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Simav Orman işletmesi tarafından temin edilen sedir, ladin, karaçam, sarıcam, defne, ardıç, servi, kurtbağrı ve şimşir fidanlarıyla okullarını güzelleştirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar MYO'da öğrencilerimiz tarafından 70 fidan toprakla buluşturuldu.

Üniversite öğrencilerinin ağaçlandırma çalışmalarına Simav Orman İşletmesi Merkez Şefi Gülnur Saba Ertuğrul ve Orman İşletmesi çalışanları katıldı. Ağaçlandırma çalışmalarına gönüllü katılan öğrencilerimiz MYO bahçesine 70 fidan diktiler.

Öğrencilerimizden Buket Akçay, “Okulumuzun etrafının ağaçlandırma çalışmalarına arkadaşlarımızla birlikte gönüllü olarak katıldık. Dikilen her fidanın geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Fidanların teminde bizlere yardımcı olan Simav Orman İşletmesi Merkez Şefi Gülnur Saba Ertuğrul'a okulumuz ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Simav Orman İşletmesi Merkez Şefi Gülnur Saba Ertuğrul ise, “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Pazarlar Meslek Yüksek Okulunun etrafının ağaçlandırma çalışmaları için Orman işletmesi olarak sedir, ladin, karaçam, sarıcam, defne, ardıç, servi, kurtbağrı ve şimşir fidanı getirdik ve üniversite öğrencileri tarafından yerleşke alanının etrafına dikildi. Ağaçlandırma seferberliği çerçevesinde yapılan ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mart 2019, Salı / 1494 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler