DPÜ Eğitim Fakültesinde Ağaç Dikme Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencileri, fakültelerinin çevresine 176 ağaç fidanı dikti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği lisans programı öğrencileri ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Fakülte binasının önünde, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Seçil Yemen Karpuzcu’nun danışmanlığında, İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencileri  tarafından yürütülen etkinlik, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı - Park Bahçeler Birimi iş birliğiyle düzenlendi.

176 FİDE TOPRAKLA BULUŞTU

Etkinliğe, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans programı öğrencileri katıldı.

“Doğaya Saygı Duy, Doğayı Koru” temalı etkinlikte Eğitim Fakültesinin çevresinde ağaçlandırma yapıldı. Bu kapsamda 40 leylandi, 8 sabin ardıcı, 8 meyve fidanı ve 120 lavanta fidesi dikildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mart 2019, Pazartesi / 1978 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,