Dr. Süleyman Şenol Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Tez Ödülü’nü Kazandı

Düzce Üniversitesi 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Tez Ödülü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Dr. Süleyman Şenol’un oldu.

DPÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şenol, Düzce Üniversitesi tarafından verilen 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Tez Ödülü'ne layık bulundu.

2018 yılında Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Budakçı’nın danışmanlığında, DPÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şenol’un hazırlamış olduğu "Termo-Vibro-Mekanik (TVM) İşlem Görmüş Bazı Ağaç Malzemelerin Fiziksel, Mekanik ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi" adlı tez çalışması, Düzce Üniversitesi akademik teşvik ödülleri kapsamında değerlendirilerek, Fen Bilimleri alanında en başarılı doktora tezi olarak seçildi ve 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Tez Ödülü'nü kazandı.

Konuya ilişkin olarak Mimarlık Fakültemizden yapılan açıklamada Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Şenol ve danışmanı Prof. Dr. Mehmet Budakçı tebrik edildi ve başarılarının devamı dilendi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mart 2019, Perşembe / 2337 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,