Gediz MYO’da Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı Kutlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz MYO’da Çanakkale Zaferi’nin 104. yılı kutlamalarında şehit ve gazilerimiz de dualarla anıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu yerleşkesindeki Çanakkale şehitlerimiz için anma programı düzenlendi.

Üniversite Camisi’nde Gediz İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa, Gediz Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, veliler ve ilçe halkı katıldı. Programda, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, hatim duası yapıldı.

Gediz İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan’ın ‘Çanakkale Ruhu’ konulu konuşmasının ardından 18 Mart Çanakkale şehitlerimizle birlikte tüm şehit ve gazilerimiz dualarla, rahmetle anıldı.

Etkinlik sonunda tüm personel, öğrenci ve misafirlere lokma tatlısı ikramında bulunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mart 2019, Çarşamba / 944 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,