Engelsiz Öğrenciler Çiğ Köfte Partisinde Buluştu

DPÜ Engelsiz Öğrenci Biriminin gönüllü öğrencileri, Eğitim Fakültesi ve SOYADT öğrencileriyle birlikte çiğ köfte partisi düzenledi.

Engelsiz Öğrenci Birimi, Eğitim Fakültesi, Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu (SOYADT) ve Engelsiz Öğrenci Birimi öğrencilerinin çiğ köfte partisine ev sahipliği yaptı.

Birim binasında düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Baykal Biçer, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Çiftçioğlu ve Kütahya Sakatlar Derneği Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basket takımı katıldı.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlikte Prof. Dr. Remzi Gören, Engelsiz Öğrenci Biriminde bulunan öğrencilerle ve sporcularla tek tek sohbet etti ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüzden birim içinde ve dışında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mart 2019, Pazartesi / 1365 defa okundu.