DPÜ’den Kızılay’a Dev Destek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin personelleri ve öğrencileri için hem Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde hem de ilçelerde oluşturulan bağış noktalarında 820 kişi kan bağışında bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personelleri ve öğrencileri, yerleşkelerimiz içinde Kızılay tarafından oluşturulan bağış noktalarında 820 kan bağışı yapıldı.

4-15 Mart 2019 tarihleri arasında DPÜ Kızılay Topluluğu öncülüğünde çeşitli öğrenci topluluklarının girişimiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi için biri Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde diğeri ise çeşitli bölgelerde görev yapan Kızılay Kan Bağış Aracı, toplam 10 günlük çalışmada 820 kişiden kan bağışı topladı. Kan verenlerin bir kısmı kök hücre nakli için de örnek verdi.

Öğrenci topluluğu üyesi öğrencilerimiz, bağış süreci boyunca bağışlar hakkında bilgi vererek ve bağış sonrası ikramlarda bulunarak bağış yapmak isteyenlere ve Kızılay görevlilerine yardımcı oldular.

Kızılay görevlileri bağışların yoğunluğundan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine ve personellerine teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mart 2019, Pazartesi / 1657 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler