DPÜ Altıntaş MYO ile ZEKA Arasında Ortaklık Sözleşmesi

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulu ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) arasında Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) ortaklık sözleşmesi imzalandı.

Zafer Kalkınma Ajansı ile Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz arasında Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı ortaklık sözleşmesi imzalandı.

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA), düzenlediği proje kapsamında Altıntaş'ta kurulacak olan Oyuncak Tasarım ve Robotik Kodlama atölyeleri için Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıntaş Meslek Yüksekokulu ile Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı'nda iş birliğine giden ZEKA ile meslek yüksekokulumuzun ortaklıkğı için MYO binasında bir tören düzenlendi.

Düzenlenen törende konuşan Altıntaş MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, "Proje kapsamında, meslek yüksekokulumuzun proje yazım aşamasında ve teknolojik yeniliklerin günlük yaşama katkıları konusunda paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunacağını ve  süreçlere katkı sağlamasını öngörüyoruz" şeklinde konuştu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mart 2019, Çarşamba / 1012 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,