Tavşanlı’da Turizmde Kariyer Fırsatları Konuşuldu

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü öğrencilerini için düzenlenen Turizmde Kariyer Fırsatları ve İşe Alım Süreçleri başlıklı söyleşide konuşmacı oalrak yer alan Palm Wings Ephesus Hotel Genel Müdür Yardımcısı Bülent Menekşe deneyimlerini paylaştı.

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Palm Wings Ephesus Hotel Genel Müdür Yardımcısı Bülent Menekşe'nin konuşmacı olduğu Turizmde Kariyer Fırsatları ve İşe Alım Süreçleri konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Fakültenin Toplantı Salonu'nda düzenlenen söyleşide sektördeki kariyer fırsatları, işe alım süreçleri ve staj olanakları ile ilgili öğrencilere bilgi veren Bülent Menekşe, özellikle staj yapma arefesinde olan öğrencilerimize bu süreçte karşılaşabilecekleri sorunlar hakkında ipuçları paylaştı.

Etkinliğin soru cevap bölümünde ise Menekşe, öğrencilerimizden gelen sektöre yönelik sorularını cevaplandırarak, kendi otellerinde staj yapmak isteyen öğrencilere izlemeleri gereken yolu aktardı.

Etkinlik sonunda Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur Ceylan tarafından Bülent Menekşe’ye katılımları ve katkıları dolayısıyla teşekkür plaketi sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2019, Pazartesi / 1342 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler