DPÜ Muay Thai Takımı Türkiye Şampiyonu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Muay Thai Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

DPÜ Muay Thai Takımı, Muay Thai Türkiye Şampiyonası Erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen ve 53 üniversiteden 1000'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada teknik direktörlüğünü Doç. Dr. Aydın Şentürk'ün, antrenörlüğünü Dr. Nurullah Emir Ekinci'nin ve idareciliğini İbrahim Kaya’nın yaptığı Muay Thai takımlarımız, şampiyonaya 20 sporcu ile katıldı.

4 KUPA 10 MADALYA VE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Şampiyonada çok iyi bir performans gösteren Erkek takımımız 3 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya ile Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Şampiyonluk kupası ile birlikte 4 kupa kazanan erkekler takımımız şampiyonaya damgasını vurdu. Kadınlar kategorisinde DPÜ Muay Thai Takımı, 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

ŞENTÜRK: HEDEFİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIK

Şampiyona sonrasında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Aydın Şentürk, ‘Güzel bir organizasyondu. Elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok mutluyuz. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaştık. Elliden fazla ekibin bulunduğu şampiyonaya disiplinli ekip ruhu ve başarımzla damga vurduk. Sonraki yıllarda da bu başarıyı sürekli hale getirerek daha anlamlı kılmayı hedefliyoruz. Sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mart 2019, Perşembe / 1527 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler