DPÜ-KAMER Seminerleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi, üniversitemizin akademik birimlerinde öğrencilerimize yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezinin (DPÜ-KAMER) öğrencilerimize yönelik seminerleri tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü ile Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen seminerde öğrencilerimizin geleceğini daha bilinçli bir şekilde şekillendirmeleri hedefleniyor.

Daha önce Gediz ve Şaphane'daki meslek yüksekokullarımızda gerçekleştirilen etkinlikler, dün Kütahya Güzel Sanatlar, Kütahya Sosyal Bilimler, Kütahya Teknik Bilimler ve Altıntaş MYO ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundaki eğitimle sürdü.

Seminer kapsamında DPÜ-KAMER'in tanıtımı yapıldı ve özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve iş arama becerileri konularında öğrencilerimize bilgiler verildi. Seminerlerde eğitimci olarak yer alan DPÜ-KAMER Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ve Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu öğrencilerimizden gelen sorulara da yanıt verdiler.

DPÜ-KAMER'in bir sonraki etkinliği 11 Mart 2019'da Güzel Sanatlar, Eğitim ve Fen Edebiyat Fakültelerimizde düzenlenecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mart 2019, Salı / 1097 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, @osmaniye, @malatya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler