Gediz MYO’dan Murat Dağı’nda Kayak Etkinliği

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde düzenlenen kayak etkinliğine katıldılar.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde bir araya geldi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de katıldığı ve özel hocalar tarafından kayak eğitimi verilen etkinlikte öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı. Kış sporlarının ve karın tadını doyasıya yaşayan öğrencilere sucuk-ekmek ve ayran ikramlarında da bulunuldu.

Etkinlik sonunda Gediz MYO’dan yapılan açıklamada organizasyonun gerçekleşmesinde katkı sunan Gediz Kaymakamı Muhammed Önder’e, öğrencilerimize kayak eğitimi veren Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin’e ve Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Keskin’e teşekkür edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Şubat 2019, Cuma / 1257 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,