Gediz MYO İzci-Team’i Konuk Etti

Yaban TV’de doğa sporları ve arama kurtarma alanlarındaki başarılarıyla tanınan Okan Tozun’un hazırlayıp sunduğu İzci programının ekibi İzci-Team, Kütahya’nın en yüksek dağı olan Murat Dağı’ndaki çekimlerinden önce Gediz Meslek Yüksekokulumuza uğradı.

Gediz Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi’nde, Off-Road Doğa Sporları ve Murat Dağı’nın tanıtımı ile ilgili yapılacak olan programın 15-17 Şubat 2019 tarihlerindeki çekimi için Kütahya'ya gelen İzci-Team, çekimlerde kendilerine rehberlik edecek olan Gediz MYO Sekreteri ve aynı zamanda Gediz Off-Road Grubu üyesi olan Murat Ataman’ın daveti üzerine meslek yüksekokumlumuzu ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Fethullah Karamete, İzci-Team'e okulumuz ile ilgili bilgiler sunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Murat Ataman ise, Murat Dağı’nda yapılacak program için, planlamış olduğu rota ve güzergâhlar ile arazi hakkındaki sunumunu İzci-Team ekibiyle paylaştı.

Ziyaretin sonunda Karamete ve Ataman tarafından İzci-Team ekibine Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin logosunu taşıyan çini tabak hediye edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2019, Salı / 1663 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler