DPÜ - MİDYAT’tan II. Abdülhamit’i Anma Gecesi

DPÜ Milli Değerleri Yaşatma Topluluğunun Serdar-ı Hakan’ı Anma ve Yaşatma Gecesi Hezar Dinari Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak etkinlik gösteren Milli Değerleri Yaşatma Topluluğu, 34. Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit’in ölümünün 101. yıldönümü dolayısıyla Serdar-ı Hakan’ı Anma ve Yaşatma Gecesi düzenledi.

Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Kütahya Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Başyiğit, siyasi parti temsilcileri, üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

II. Abdülhamit’in hayatından kesitlerin ve korodan müziklerinin sunulduğu gece, hediye sunumları ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Şubat 2019, Pazartesi / 1853 defa okundu.