KIPAM Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

DPÜ’nün 50 yaş üstündeki bireylere yönelik eğitim programı olan KIPAM - Bilgi Güçtür Yaş Mühim Değildir Projesinin öğrencilerinden 11‘i Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e ziyarette bulundular.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yürütücülüğünü üstlendiği KIPAM Projesi’nin mezun öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'i ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, DPÜ Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Çelik ve KIPAM Projesi’nin mezun öğrencileri katıldı.

Görüşmede, KIPAM Projesi’nin Ocak 2018’de tamamlanan eğitim sürecinin genel bir değerlendirmesi yapıldı ve projenin sürdürülmesi için neler yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca görüşme sonunda öğrencilerimizden gelen hediyeler de Rektörümüze sunuldu. Rektörümüz de hem hediyelerden hem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mezun öğrencilerimize teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Ocak 2019, Pazartesi / 1555 defa okundu.