Dumlupınar MYO’da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin gelecek yıl eğitime başlayacak Dumlupınar Meslek Yüksekokulunda eğitim binalarının son durumunu yerinde görmek için Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Genel Sekreter Vekilimiz Niyazi Şermet Dumlupınar’a bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin gelecek yıl eğitime başlayacak Dumlupınar Meslek Yüksekokulunda eğitim binalarının son durumunu yerinde görmek için Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Genel Sekreter Vekilimiz Niyazi Şermet, Dumlupınar’a bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Daha önce çeşitli nedenlerle kapatılan Dumlupınar Meslek Yüksekokulunun yeniden eğitim öğretime açılması için geçtiğimiz yıl Dumlupınar Belediye Başkanı ile yer tespiti ve bu arazi üzerinde yapılacak okul binası için avam proje çalışması yapılmış, 2019 Ocak ayında da Dumlupınar ilçesi protokolünün Rektörlüğümüzü ziyaretiyle MYO’nun açılışına ilişkin çalışmalar hız kazanmıştı.

Yapılan ziyarete karşılık olarak Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Genel Sekreter Vekilimiz Niyazi Şermet ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından üç kişilik teknik ekip Dumlupınar’a giderek incelemelerde bulundular.

ÖNERİLEN BİNALARDA İNCELEME YAPILDI

Ziyaretin ilk bölümünde Dumlupınar Kaymakamlığı ile yapılan görüşmelerde, Meslek yüksekokulumuza ait yeni bir bina inşa edilinceye kadar, 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz döneminde öğrenci alınabilmesi için Dumlupınar'da bulunan bir binanın Üniversitemize tahsisi kararlaştırıldı. Bu kapsamda önerilen binalarda ön incelemelerde bulunuldu.

Önerilen bu binaların projelerini inceleyen Üniversite Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı yetkilileri uygun olan binayı belirlemek üzere çalışmalarına başladı.

YENİ BİNANIN PROJESİ GENİŞLETİLDİ

Rektörümüzün başkanlığındaki heyet, ayrıca yeni binanın yapılacağı araziye giderek yerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde daha önce hazırlanan ve MYO Binası ile spor tesislerinden oluşan avam projenin yurt binası ve misafirhane binasının da eklenerek genişletilmesi kararlaştırıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ocak 2019, Çarşamba / 2440 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler