Emet MYO’da Sıcacık Etkinlik

Emet Meslek Yüksekokulunda final haftası boyunca Çaylar Çorbalar Bizden AA Notlar Öğrencilerimizden etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulumuzda final sınavları boyunca öğrencilerimize çay ve çorba ikramı yapıldı.

Çaylar Çorbalar Bizden AA Notlar Öğrencilerimizden adıyla düzenlenen ve yüksekokulumuzun akademik ve idari personelinin de katıldığı etkinlikte soğuk ve karlı havalarda final sınavlarına gelen öğrencilerimiz ikram edilen çay ve çorbalara ilgi gösterdi.

Etkinlik sonrası konuşan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur Saylan, “Sınav haftasında öğrencilerimizin moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Biz de bu amaçla böyle bir etkinlik gerçekleştirmeye karar verdik. Umut ediyorum bu ikram, sınava yetişmek için sabah kahvaltı yapma fırsatı bulamayan öğrencilerimizin sınav performanslarına katkı sağlayacaktır" dedi.

Yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, sınav haftasında böyle bir uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ocak 2019, Perşembe / 1347 defa okundu.