Teknik Bilimler MYO Öğrencimiz Aykut Topçu’dan Büyük Başarı

DPÜ Kütahya Teknik Bilimler MYO öğrencimiz Aykut Topçu, Kültür Bakanlığı ve RATEM iş birliğiyle düzenlenen Aklıma Bir Fikir Geldi yarışmasında İkincilik Ödülü kazandı.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi programı öğrencimiz Aykut Topçu, RATEM'in Aklıma Bir Fikir Geldi yarışması Televizyon kategorisinde ikinci oldu.

TRT'nin İstanbul Radyo Binası'nda düzenlenen törene öğrencimiz Aykut Topçu ile birlikte Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Akif Yılmaz katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) iş birliği ile bu yıl onuncusu düzenlenen “Aklıma Bir Fikir Geldi - Üniversitelerarası İletişim Fikirleri Yarışması” ödül töreni, “Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telifi” başlıklı panelle başladı.

Ödül Kazanan Eserler Sergisi’nin açılışının ardından ödül törenine geçildi. Törende DPÜ Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi programı öğrencimiz Aykut Topçu, yarışmanın “Televizyon” kategorisine göndermiş olduğu eserle 882 eser arasından İkincilik Ödülü'ne layık bulundu.

Törenin son bölümünde ödül kazanan öğrencilerin üniversitelerine teşekkür plaketi verildi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesine verilen teşekkür plaketini DPÜ Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem aldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Aralık 2018, Cuma / 1980 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, @osmaniye,

Bu Kategorideki Diğer Haberler