Hisarcık MYO’da Kültür - Sanat Gecesi

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulunda Türk Halk Oyunları, Müzik ve Tiyatro Gecesi düzenlendi.

Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzda Türk Halk Oyunları, Müzik ve Tiyatro gecesi düzenlendi.

Öğrencilerimiz tarafından Hisarcık MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen geceye Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 

Gece, Meslek Yüksekokulumuz Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile başladı. Ayakta alkışlanan halk oyunları gösterisinin ardından, öğrencilerimiz birbirinden güzel şarkıları canlı performansla söylediler.

TİYATRO OYUNUNDA KEYİFLİ DAKİKALAR

Öğrencilerimizden oluşan Kaçak Tiyatro ekibinin yaklaşık 45 dakikalık sergilediği oyun tüm izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kendi yazdıkları ve günümüzde yaşanan aşkları teknoloji üzerinden eleştirerek izleyiciye toplumsal mesajlar veren oyunda öğrencilerimizin sergilediği oyunculuk performansı da dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda söz alan Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, yaptığı açıklamada, ''Öğrencilerimize yaklaşan final sınavları öncesinde böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ve keyifli 2 saat geçirdik. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2018, Cuma / 1255 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler