DPÜ’de Tişört Tasarımları Öğrenci Karma Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, Grafik Üretim Teknikleri dersi kapsamında uygulama yaptıkları tişört tasarımlarını açılan Öğrenci Karma Sergisi‘nde sundular.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde öğrencilerimizin özgün tişört çalışmalarından oluşan Öğrenci Karma Sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Mavi Salon önündeki fuaye alanında açılan ve öğretim üyelerimizle öğrencilerimizin büyük bir ilgi gösterdikleri sergide, fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı bölümü 2. sınıf öğrencilerine ait 97 adet tasarım yer aldı.

Sergi açılış töreninde Görsel İletişim Tasarımı Bölüm başkanı Prof. Dr. Levent Mercin, serginin düzenlenmesinde emeği geçen başta ders sorumlusu ve sergiye katılımı teşvik eden Öğr. Gör. Hüseyin Ermumcu olmak üzere tüm öğrencilere teşekkür etti.

Mercin, sergide yer alan eserlerin, grafik tasarım alanının ne kadar geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu gösterdiğini belirterek, bu serginin öğrencilerin özgüvenlerini geliştirmesi ve tüm önyargıları ortadan kaldırması bakımından anlamlı olduğunu ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2018, Cuma / 1648 defa okundu.