Emet MYO’da Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliği

Emet Meslek Yüksekokulumuzda yerli tüketimin öneminin hatırlatılması amacıyla Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasında bir etkinlik düzenlendi.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasına ilişkin etkinlik düzenlendi.

12 - 18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nda Emet Meslek Yüksekokulumuzun Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel’in öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, Emet MYO'nun akademik ve idari personeli de yoğun katılım gösterdi.

Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı bu haftada, Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencilerimizin kendi el emekleri ile hazırladıkları yiyecek ve içeceklerden oluşan ürünlerin yer aldığı yerli malı sofrası renkli görüntülere sahne oldu.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur Saylan, yerli malı kullanmanın ve sahip çıkmanın bilinçli yurttaş olmak adına oldukça önemli olduğunu belirttiği konuşmasında etkinliği düzenleyen Öğr. Gör. Serkan Yücel’e ve emekleri ile sofrayı donatan öğrencilerimize teşekkür ederek, gelecek hafta başlayacak olan final sınavlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2018, Cuma / 1198 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler