Emet MYO Eskişehir Kitap Fuarı’nda

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Kılıç ve 44 öğrencimiz Eskişehir‘de düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı‘na katıldı.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarı'na katıldı.

Üniversitemize ait bir otobüsle Eskişehir'e hareket eden öğrencilerimize Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Kılıç eşlik etti.

44 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan Öğr. Gör. Mehmet Kılıç, "Bilgi çağında yaşıyoruz ve en fazla bilgi toplayacağımız şeylerimiz kitaplarımız. Kitaplar okulda olduğu kadar hayatta da başarıya ulaştırır okuyucularını. Bu nedenle Yüksekokul olarak okuyan öğrencilerimizin sayısını arttırmak biz eğitimcilerin temel görevlerindendir" diye konuştu.

Öğrencilerimiz fuar ziyaretlerinin ardından Emet'e döndü.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Aralık 2018, Çarşamba / 1083 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü erkek hentbol takımı,