Tavşanlı MYO‘da Muhasebe Mesleği Tanıtıldı

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda mezunlarımız Mehmet Uyanık ve Mustafa Arslanalp‘in konuşmacı olarak katıldığı Mali Müşavirlik ve Kariyer Planlama başlıklı konferans verildi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Mali Müşavirlik ve Kariyer Planlama Konferansı verildi.

Meslek yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlenen konferansta açılış konuşmasını yapan Tavşanlı MYO Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hülya Gençer Çağlar, "Ülkemizin aydınlık geleceği ve geleceğimizin teminatı olarak sizler bu yaşlarda kendiniz için birer hedef oluşturmak ve bu hedef doğrultusunda çalışarak ilerlemek zorundasınız. Mezun olduktan sonraki iş imkanlarını tanıtmak ve geleceğiniz için bir hedef oluşturmanıza yardımcı olmak amacıyla bugün mali müşavirlik mesleğini tanıtmayı amaçladık. Sizin için faydalı olacağını umuyorum" dedi.

Meslek yüksekokulumuzun Muhasebe programının eski mezunlarından olan ve Tavşanlı'da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan Mehmet Uyanık ve Mustafa Arslanalp, gelecekteki mezunlarımıza mali müşavirlik mesleği ve iş olanaklarını tanıtarak, kariyer planlaması konusunda deneyimlerini ve başarı sırlarını paylaştılar.

Mali müşavirlik mesleğini seçecek olanlara mesleğin avantajları ve dezavantajları olduğuna dikkat çeken Uyanık ve Arslanalp, sürekli okuyup kendilerini geliştirdikten sonra, meslek ahlakına uygun davranıp, dikkatli, güvenilir ve çalışkan olduktan sonra bu mesleğin çok prestijli ve çok kazançlı bir meslek olduğuna vurgu yaptılar ve bu meslekte başarılı olmanın sırrının, tamamen mesleği yapacak olanın kendisini sürekli geliştirmesine ve çalışmasına bağlı olduğunu hatırlattılar.

Konferansın soru- cevap bölümünün ardından Öğr. Gör. Hülya Gençer Çağlar, Uyanık ve Arslanalp'e teşekkür belgelerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Aralık 2018, Çarşamba / 1013 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler