DPÜ-KAMER ve İŞKUR Ortaklığında Kariyer Eğitimleri Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (DPÜ-KAMER) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Gediz Meslek Yüksekokulunda 2. sınıf öğrencilerine yönelik Kariyer Eğitimleri Semineri gerçekleştirildi.

DPÜ-KAMER ve İŞKUR, Gediz Meslek Yüksekokulunda 2. sınıf öğrencilerine yönelik Kariyer Eğitimleri Semineri düzenlendi.

Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve 26 Kasım Pazartesi günü itibariyle faaliyetlerine başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ayrıca Bedesten’deki hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler, Dikey Geçiş Sınavı ve mezun olduktan sonra neler yapmaları gerektiği hakkında detaylı bilgilerini paylaştı. 

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından öğrencilere “Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri” konularında seminer verildi. Öğrencilere mezun olduktan sonra iş bulmalarında yardımcı olmak adına İŞKUR olarak yanlarında olduklarından, devletin sunduğu imkanlardan, işverenlere ve çalışanlara verilen desteklerden bahsedildi.

DPÜ-KAMER Müdürü H. Feyyaz Ebeoğlugil’e ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu’na gösterdiği olumlu yaklaşım ve gerçekleştirdiği sunum için Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2018, Pazartesi / 1189 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz,

Bu Kategorideki Diğer Haberler