Tavşanlı Meslek Yüksekokulundan Sosyal Sorumlukluk Projeleri

Okulumuz öğrencilerinden gelen öneri sonucunda, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Kütahya Çocuk Esirgeme Kurumu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Tavşanlı Belediyesi arasında ortak çalışmalar ile eğitim-öğretim ve kültürel iş birliğini kapsayan anlamlı bir projeye imza atılmıştır.

24 Şubat 2018 - 12 Mayıs 2018 tarifleri arasında gerçekleşen projede, okullarımızın öğrencileri belediyemizin katkıları ile Kütahya Çocuk Esirgeme Kurumu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü sorumluluğu altında olan 6-12 yaş grubu çocuklarla ortak zaman geçirmişler ve kardeşlerine üniversiteli olmanın güzelliklerini göstermişlerdir.

Proje kapsamında, öğrencilerimiz ve çocuklarımız her buluşmada farklı bir etkinlik gerçekleştirmişlerdir.  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi merkez kampüsümüzde bulunan müzeye ve tırmanma parkuruna, Tavşanlı Belediyesi’nin çocuk tiyatrosuna, bowling oynamaya, okulumuzdaki piknik ve uçurtma şenliğine, Üretici Bayanlar Birliği’nin katkılarıyla hazırlanan yemek ve eğlenceye gidilmiştir. Ayrıca okulumuz öğrencileri küçük kardeşlerine kodlama ve karikatür çizme eğitimleri vermişlerdir. Öğrencilerimiz ayrıca Tavşanlı Belediyesi’nin etkinliklerinde yer almışlardır.

Tüm bu süreçte büyük bir özveri ve yüce gönüllülükle çalışan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Kütahya Çocuk Esirgeme Kurumu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün koruması altında olan çocuklarımızın etik ilkelere olan bağlılığımız nedeniyle, tanınmalarına imkân verecek şekilde olan fotoğraflarını yayınlamıyoruz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Aralık 2018, Perşembe / 1114 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler