Gediz‘de Finansal Kariyer ve Dijital Bankacılık Eğitim Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz MYO’da Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde okuyan 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı Finansal Kariyer ve Dijital Bankacılık konulu seminer düzenlendi.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulunda Finansal Kariyer ve Dijital Bankacılığı semineri düzenlendi.

Öğretim Görevlisi Gökhan Dağılgan tarafından düzenlenen seminere Denizbank Gediz Şubesi Müdürü İsmail Boran ve Gediz Meslek Yüksekokulu mezunlarımızdan Denizbank Gediz Şubesinde Portföy Yönetici olarak çalışan Mehmet Çırak konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde Teknoloji ve İşlem Bankacılığı’nda İnovasyon, Perakende Bankacılıkta Yılın Teknoloji Projesi, Mobil Bankacılıkta İnovasyon, Sosyal Medya Kullanımında İnovasyon ve Finansal Kariyer Basamakları konuları ele alındı.

İsmail Boran, “Denizbank olarak, ‘Hayat Deniz’de Güzel’ mottomuzla paralel şekilde, her zaman için müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarına odaklanıyor, bu ihtiyaçlara en hızlı şekilde cevap vermek üzere varlık gösteriyoruz. Mobil ve dijital platformların insan hayatını kolaylaştıran nimetleri ve bu alanda hızla değişen trendler, ürün ve hizmet yelpazemizi şekillendirmek, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak konusunda Bankamızın yol haritasını belirliyor. Zira teknolojideki her yenilik ile müşterilerimizin beklentilerinin de bankacılık işlemlerini daha kolay, güvenli ve vakit kaybetmeden gerçekleştirmek üzere değiştiğini gözlemliyoruz. Dolayısıyla son yıllarda iş süreçlerimizi, gelişen teknoloji ile değişen müşteri beklentileri arasındaki ilişkiyi analiz ederek, doğru çözüm önerilerini geliştirmek suretiyle kurguladık" dedi.

Boran şöyle devam etti:

Bunun neticesinde Şubeniz Facebook’ta, fastPay, Twitter’dan kredi başvurusu alma gibi pek çok önemli projeyi hayata geçirdik. Haziran ayı itibariyle MobilDeniz uygulamamızı, kullanıcı deneyimi açısından kolaylık yaratacak şekilde yeniledik. Kısacası tüm yol haritamızı, müşterilerimizin mobil ve dijital dünyanın nimetlerinden daha rahat faydalanması vizyonuyla şekillendirdik. Bugün geldiğimiz noktada, tüm bu çalışmalarımız ile Bankamızın adını iki itibarlı küresel ödül organizasyonuna yazdırmanın gururunu yaşıyoruz. Sektörde imza attığımız ‘ilk’ler ile bundan sonraki dönemde de uluslararası arenada nice ödülü Bankamıza kazandırmayı arzu ediyoruz” dedi.

Boran, seminerin soru - cevap kısmında bankacılık sektörünün bugünü ve geleceğine ilişkin öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Mezunlarımızdan Mehmet Çırak da öğrencilerimizin kendisinin kariyeri  ve deneyimlerine ilişkin sorularına yanıt verdi.

Denizbank Müdürü İsmail Boran'a okulumuzun talebine gösterdiği olumlu yaklaşım ve gerçekleştirdiği sunum için Öğretim Görevlisi Gökhan Dağılgan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Denizbank Müdürü İsmail Boran öğrencilere yaptığı teşekkür konuşmasında üniversite öğrencileriyle ve diğer bir anlamda gelecekteki meslektaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2018, Çarşamba / 1288 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler